• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Assassin's Creed: Rogue

Assassin's Creed: Rogue 1.02

Parádní článek. Obsahuje spoustu zajímavostí. Assassin's Creed II je stále můj nejoblíbenější díl a po přečtení článku mi začíná docházet, proč to tak je Díky za překlad :).
 
Ahoj Farflame. Chtěl jsem se jen opovážlivě zeptat, jestli už není: "přibližně ke konci ledna" ? :angel:
 
už jsem se bál že překlad nebude aspoň tomu budu i rozumět :D poslal jsem vám pár kaček z účtu 107-1489240257/0100 moc to není ale lepší než nic a určitě je více lidí .
 
Slyšela jsem dobře, že se pracuje na překladu AC rogue? V případě, že je možné autorovi nějak přispět, jakým způsobem se to dá?
 
Už bych to neřešil. Odkládá se to od listopadu... Až bude tak bude (nebo Farflamovi pošli kilčo ;)
 
Poslal jsem něco na pivo, ale nějak jsem nenašel, jak si stáhnout tu češtinu. Poradíš mi prosím ??
Díky a hodně úšpěchů.
P.
 
Farflame doplnil k překladu Assassin's Creed: Rogue nové informace:

FINÁLNÍ VERZE a nové obrázky

Před pár dny jsem finální verzi češtiny odeslal programátorovi. Do konce ji doufám budu mít (pokud se něco nestane), potom vydáme instalátor. Zároveň jsem uvolnil několik nových obrázků, např. z databáze (zbraně ap.), záznam Absterga, obrázek z námořního tažení ap. Viz:

https://www.farflame.cz/acrogue.htm

Zjistěte víc o této aktualizaci...
 
Ahoj a díky za tvoji práci. Pročítám info ohledně možné češtiny do AC3 Remastered, tak jen za sebe hlásím, že kdyby CZ náhodou byla, tak budu jen a jen rád.
 
Rozhodně bych také přivítal (CZ do AC3 Rem.). BTW: už jste se někde dočetli že nebude oficiální od Ubi ? Já to nikde nenašel a původní AC3 je na Uplay v CZ.
 
Taky netuším, jestli to bude mít oficiální češtinu. Jestli ne, tak bych ji od vás také přivítal :)
 
Třeba půjde přenést čeština z původní AC3... Pokud nebude ofiko, ale jelikož je ten remaster dohromady s Liberation, který ofiko češtinu neměl, tak mám vážné obavy...
 
Ne. Máš to popletené. Jsou to 2 samostatné hry a nebudou smíchané do jedné. MAXIMÁLNĚ budou mít společné Menu. Čeština z AC3 určitě nebude totožná Rem. verze bude mít texty navíc. Ale možná by z ní šlo vycházet a jen ji doplnit a upravit. Farflame se k tomu určitě časem vyjádří :) A třeba Ubi překvapí...
 
Snad by to neměl být takový problém. U Bioshock - Remastered také stačilo dopřeložit nějaké texty navíc, ale jinak se dalo vycházet ze základu.
 
Naposledy upraveno:
Aha, tak to pak jo... Tipoval bych to na to společné menu, mám to v uplayi předaktivované, ale pouze ac3 rem, takže ten liberation bude nějak asi zakomponovaný v tom... No, uvidíme za dva týdny...
 
Chcem sa spýtať ako to je s češtinou lebo už dávnejšie som skúšal betu a bola dobrá ale nebolo komplet všetko preložné?
 
"finální verze češtiny 1.0 byla odeslána programátorovi. Implementace může chvíli trvat, ke konci týdne ji doufám budu mít."

Bohužel nikdo neví ke konci kterého týdne ;);)
 
Bohužel nikdo neví ke konci kterého týdne

Prosím tě... Do konce týdne jsem ji nedostal, přestože tam byla rezerva několik dní. Posledně to bylo hotovo dříve, to je celé. Ale něco k tomu řešíme, už se dočkáte.


Rozhodně bych také přivítal (CZ do AC3 Rem.). BTW: už jste se někde dočetli že nebude oficiální od Ubi ? Já to nikde nenašel

Podle toho, co jsem viděl, tam ofiko čeština zřejmě nebude.

tak bych ji od vás také přivítal
díky za tvoji práci. Pročítám info ohledně možné češtiny do AC3 Remastered, tak jen za sebe hlásím, že kdyby CZ náhodou byla, tak budu jen a jen rád.

Není zač. Dobrá, dobrá, asi se pokusíme. Ještě se k tomu vyjádřím později.


Máš to popletené. Jsou to 2 samostatné hry a nebudou smíchané do jedné. MAXIMÁLNĚ budou mít společné Menu. Čeština z AC3 určitě nebude totožná Rem. verze bude mít texty navíc. Ale možná by z ní šlo vycházet a jen ji doplnit a upravit. Farflame se k tomu určitě časem vyjádří

Dialogy ze všech her (DLC) mohou být klidně spojené do jednoho souboru. Ale to je jedno. Podstatné je, že bychom tam zkusili vložit původní češtinu a zbytek dodělat, otestovat atd.
 
Farflame je náš spasitel. Věříme, že udělá vše proto, aby i AC3-RM byla česky. A my ho s radostí houfně podpoříme;)
 
Taky jsem moc rád. AC3-RM jsem dostal k Seassion Pass Odyssey a rád zahraji po letech znovu. Jen ten Liberation opravdu už ne ;)
Každopádně díky a trpělivě čekáme dál. Ještě že mám Elex :)
 
Farflame je náš spasitel. Věříme, že udělá vše proto, aby i AC3-RM byla česky. A my ho s radostí houfně podpoříme

No teda... lichotnice. :) A co se toho houfu týče, souhlasili s tebou zatím dva lidi. Takový český mini houf. ;)


Taky jsem moc rád. AC3-RM jsem dostal k Seassion Pass Odyssey a rád zahraji po letech znovu. Jen ten Liberation opravdu už ne ;)

Asasínka ti k srdci nepřirostla? Máš radši naštvaného Connora? :)


Každopádně díky a trpělivě čekáme dál. Ještě že mám Elex

Myslím, že už nemusíš. :)
https://www.farflame.cz/acrogue.htm

Ale nechci tě odvádět od povznášejícího hraní Elexu. :D To bych si nedovolil. Co je nějaké zatoulané Rogue proti Elexu, že? :sneaky:
 
Eé. Nemám problém hrát i 3 RPG najednou. Však ještě čekají DLC do Odyssey. Večer šup na Rogue. Seš borec ..! :)
A Liberation: nic proti Aveline, ale herně to bylo fakt špatný (port z PS Vita) a dohráno jen aby mě něco z AC nechybělo. A Rogue je poslední klenot ve sbírce. Velice děkujeme
 
Paráda! Díky moc. Sice už jsem hru dohrál s češtinou pro sponzory, ale rád ji rozehraji znovu :).
 
Farflame doplnil k překladu Assassin's Creed: Rogue nové informace:

Vyšlo Rogue CZ v1.0 + BONUSOVÉ FAN VIDEO

Vyšla kompletní čeština v.1.0 pro všechny (možná ještě vyjde jedna malá oprava). Instrukce na našem webu.
https://www.farflame.cz/acrogue.htm

K tomu jsme vydali nové FAN VIDEO s překvapením na konci (nelekněte se, až to uslyšíte :) ). Vytvořil ho Thanos z našeho týmu.
Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.

Zjistěte víc o této aktualizaci...
 
Back
Top