• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Amnesia: The Dark Descent (Pád do temnoty)

Amnesia: The Dark Descent (Pád do temnoty) 1.0

Farflame

Překladatel
Příspěvky
1.731
Řešení
1
Skóre reakcí
2.005
Bodů
0
Farflame přidal nový překlad:

Amnesia: The Dark Descent (Pád do temnoty) - Čeština do vynikající hororovky + DLC Justine

Amnesia je vynikající hororová adventura nominovaná na hru roku 2010, která měla ohromný úspěch a stále na ni vycházejí nové mody. Před časem tu kolega Swankest začal zveřejňovat češtiny do modů, čímž způsobil menší záplavu fóra. :) Jediné, co chybělo, byla tato čeština s funkčními českými fonty. Nyní by s češtinou v modech nebo základní hře neměl mít nikdo problém, ať má jakoukoliv verzi.
A Swankest se může soustředit na překlad absolutně všech modů do Amnesie. :D

Stav...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Zdravim, bohuzel na aktualni verzi na steamu instalator hazi hlasku, ze hra neni nainstalovana :(
 
To je zvláštní. Sám jsem podobný problém nikdy neměl. Co to zkusit nainstalovat na jiný disk v počítači?
 
Niekde som videl hru v predaji s ceskou lokalizaciou, cize oficialne vytvorenou. Cize mam otazku: preco si tuto lokalizaciu vytvaral znova? Alebo to je len kopia tej (asi) od topcd?
 
Niekde som videl hru v predaji s ceskou lokalizaciou, cize oficialne vytvorenou. Cize mam otazku: preco si tuto lokalizaciu vytvaral znova? Alebo to je len kopia tej (asi) od topcd?

To je stejná čeština, jsem její spoluautor. Přesněji není úplně stejná, protože překlad Justine byl oficiálně ztracen. Je k dispozici pouze v této češtině, eventuálně ještě v dabingu od Fénixu.
Zadruhé Swankest sem chrlil překlady modů, kde nefungovala všude diakritika, která je součástí základní hry. Takže když si nainstaluješ mou češtinu, můžeš pak hrát v pohodě i jeho počeštěné mody.


Mimochodem, novinka pro všechny - Amnesia je teď dočasně na Steamu ZDARMA!

 
Neudelal FenixProDabing cesky dabing na Amnesii? Nevim teda na jakou verzi presne, ale myslim ze jo.
 
Speciál z Amnesia Pád do Temnoty, hry, která vynesla na výšiny Pewdiepie a popularizovala žánr hororovek. I když nejsem autor češtiny :D

Pro zobrazení tohoto obsahu potřebujeme váš souhlas s nastavením souborů cookie třetích stran.
Podrobnější informace naleznete na naší stránce o souborech cookie.
 
Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat, jestli víte o problému s češtinou do této hry. Chtěl jsem si ji zahrát s českými titulky a texty, ale soubor, který měl češtinu obsahovat byl vymazán (A nikde jinde češtinu do této hry nemůžu najít). Odkaz na stažení mě sice přesměruje, ale jak jsem již psal, čeština byla prý smazána.

Děkuji za váš čas a přeji hezký zbytek večera, N.
 
@Farflame Mockrát děkuji :). Všiml jsem si toho a tak jsem hned nainstaloval :D...Zítra se plánuji do hry pustit. S pozdravem N.
 
Tato čeština je k dispozici i na moddb.
 
@Swankest CZ Že jsi to nahrál na moddb bez mého dovolení mi celkem nevadí. Ale jak koukám, tak to je nějaká upravená čeština. Co jsi s tím prováděl, Swankeste?
 
Ahoj, chvíli mi vrtalo hlavou, co máš na mysli, ale asi zřejmě jde o to, že je tam jiný base_english. Ten jsem si kdysi překládal já a používal ho pro překlad konverzí. Jestli to vadí, tak ho můžu nahradit za ten původní.
 
Back
Top