• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Bioshock - REMASTERED

Bioshock - REMASTERED 1.0

Ctihy

Překladatel
Příspěvky
124
Skóre reakcí
96
Bodů
0
Ctihy přidal nový překlad:

Bioshock REMASTERED - Čeština do hry Bioshock REMASTERED (STEAM)

Skupina elitních a bohatých vědců, společně s předními umělci, filozofy či sportovci světa, se rozhodne vybudovat tajné podmořské město Rapture, aby tam mohli v klidu žít a bádat, aniž by je ovlivňovaly různé vlády nebo se museli starat o peníze či sociální jistoty. Cílem této komunity je soustředit se na svou výjimečnost, namísto mrhání energie nevděčným masám. Tam, hluboko pod oceánem, začnou provádět genetické experimenty, aby se ještě vylepšili a prodloužili délku svého života....

Zjistěte více o tomto překladu...
 
Jako první jsem si prošel Muzeum, a narazil jsem na pár pravopisných chybek. Jinak paráda. ;)
 
Kdyžtak je napiš a nebo udělej screeny a označ a pošli na [email protected] - rád opravím. A to se týká všech - pokud najdete ve hře chybu, tak dejte vědět.
 
Ahoj, díky za češtinu. Vyskytl se u mě ovšem problém. Pokud spustím hru v EN, tak mi po úvodním videu zvuk jede a vše je v pořádku. Po instalaci češtiny, zvuk ve videu jde, ale po přepnutí do hry je již vše bez zvuku. Může to mít nějakou souvislost?
 
To netuším, ale doposud nikdo podobný problém neměl. Koukni do nastavení zvuku, co tam máš nastaveno (Stereo... atd.) a případně zkus změnit nastavení. Nemáš nastaveno 5.1 nebo něco takového?
 
Aha, to mi zní, jako že 5.1 není podporováno?! Neboť zvukovku mám nastavenou na 5.1 a je i tak zděláno ve hře.
 
Děkuji za češtinu. Bohužel se mi jí nepodařilo nainstalovat, instalátor vypisuje hlášku: ... ContentBaked\pc\FlashMovies\sharedlibrary.swf : neznámá verze. Dá se s tím něco dělat?
 
Buď nemáš hru aktualizovanou na aktuální verzi (v1.0.122283) a nebo máš ten soubor poškozený. Ve STEAMu si zapni aktualizace a pak taky klikni u dané hry na Vlastnosti a tam zvol "Místní soubory" a klikni na "Ověřit integritu mezipaměti hry". STEAM pak zkontroluje všechny soubory hry a případně poškozené soubory stáhne znovu.
 
Čaute . Prosim poradte...:((( Jak dám hru na Patch 1.0.122283 aby mi fungovala vaše čeština ?? Dekuji
Dá se to NEJAK DODATEČNE RUČNE NAPATCHOAT ??
 
Proč ručně? Z jaké ji máš distribuce? Steam to aktualizuje sám.
 
Češtinu jsem zkoušel a úplně bez problému funguje. Takže bude chyba asi na tvojí straně. Instaluješ jí na steam verzi hry?
 
čeština nejde i když zadam spravnou cestu!! napíše že hra nexistuje a konec!
Instalátor češtiny určitě nemůže zahlásit, že hra neexistuje, protože taková hláška v něm nikde není. Takže co přesně ti to hlásí? Případně hoď screen.
 
A kde stáhnu ten slavnej patch? Už sem prolezl snad všechno. Hlavně bez vtipnejch odpovědí děkuju.
 
Steam si aktualizuje hry automaticky, takže pokud máš hru na Steamu měl by jsi mít aktuální verzi a nemusíš nic ručně patchovat.
 
čau. potřebuju pomoct mám normálně staženou češtinu i ji mám danou ve složce bioshcok ale furt to mám v angličtine a nevím čím to je.
 
ano .dokonce jsem hru i přeinstaloval a furt nic..............................................................................
 
Co přesně znamená "mám normálně staženou češtinu i ji mám danou ve složce bioshcok"?

Napiš přesně postup co a jak jsi udělal.
 
Back
Top