• Provozní plány portálu Překlady her pro rok 2024

    31.3. přejde portál do režimu pouze pro čtení, tedy bude možné dála stahovat překlady, ale již nebude možné se registrovat a jakkoliv přispívat do diskusí kromě překladatelů
    31.12. dojde k ukončení provozu portálu Překlady her

    Za celý tým, který se od založení staral o tento portál, bychom vám chtěli poděkovat za vaši přízeň. Bylo to dlouhých 9 let našich životů. Všechno někdy končí, aby něco nového mohlo začít.
    Za mě jako provozovatele bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří svojí prací přispěli k chodu celého portálu, všem překladatelům, kteří sem přispívali svými díly, a i vám všem, kteří jste se rozhodli nás, jakkoliv podpořit.

Bioshock 2 - REMASTERED

Bioshock 2 - REMASTERED 1.01

Ctihy

Překladatel
Příspěvky
124
Skóre reakcí
96
Bodů
0
Ctihy přidal nový překlad:

Bioshock 2 - REMASTERED - Čeština do hry Bioshock 2 - REMASTERED (STEAM)

Přibližně 10 let po událostech vylíčených v původní hře BioShock se prostory Rapture znovu rozezní ozvěnou hříchů minulosti. Podél pobřeží Atlantského oceánu chytala monstra malé holčičky a odváděla je do podmořského města Rapture. Jako úplně první velký taťka budete procházet sešlým, kdysi krásným padlým městem a při hledání odpovědí a boji o vlastní přežití pronásledovat neznámého nepřítele.

Bioshock 2 Remastered - čeština na anglickou STEAM verzi hry

Autoři:

Ctihy (překlad,...

Zjistěte více o tomto překladu...
 
zrovna je na steamu v akci za 6.59 eček ..do 28.8.2017 tak kdo ho ještě nemáte ..honem nakupovat
 
Tak určite nie Remastered edíciu ktorá vkuse padá silno nedoporučujem sám ju mám a hrôza
 
tak o si jeden z mála asi ale mne tá hra asi behom 2 dní padla 12x a potom som už na to nemal nervy a išla s disku preč :(
 
2x pruchod hrou jednou s cz jednou v aj a ani 1 pád to samé u prvého dílu
 
8.12 2017 dnes se mi stáhla nová aktualizace a čeština nejde nainstalovat - chyba ,neznámá verze hry.Lze to prosím opravit ?
 
doufam ze pak bude i DLC, pokud uz neni :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Super! na to se urcite podivam... uz vyleze nejaka sleva :) diky! Hadam, ze infinite bude asi nejlepsi volba, jestli obsahuje i remastered.
 
Ahoj, chci se zeptat, zda je přeložený i datadisk Minrva's Den.
 
Ahoj, na verzi EPIC BioShock: The Collection tento překlad bohužel nefunguje. Stejně jako u BioShock 1 Remastered patcher uvádí neznámou verzi hry. Budu velmi vděčný, pokud se vám podaří překlad aktualizovat. Díky moc předem.
 
Zdravim , čeština nefunguje teraz lebo 2K dalo si tam nejaký svoj úvodny spúštač , verzia ostala ale neberie češtinu inštalátor, že je iná verzia
 
STEAM verzi překopali úplně stejně, jako před časem verzi EPIC. Nyní tedy na STEAM verzi funguje čeština pro verzi EPIC. Použijte ji.
Počkám zda předělaj i GOG verzi a případně bych pak upravil instalátor, aby obsahoval aktuální informace.
 
STEAM verzi překopali úplně stejně, jako před časem verzi EPIC. Nyní tedy na STEAM verzi funguje čeština pro verzi EPIC. Použijte ji.
Počkám zda předělaj i GOG verzi a případně bych pak upravil instalátor, aby obsahoval aktuální informace.
Oki vďaka
 
Back
Top